03 maart 2022

Maak kennis met: Diana Groeneveld-Rooijens

Wie ben je en waar woon je?

Ik ben Diana Groeneveld-Rooijens. 43 Jaar geleden werd ik geboren als Bossche Bol en groeide ik als boerendochter op in Delwijnen. Samen met ons gezin woon ik inmiddels al zo'n 20 jaar in Kerkwijk.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Naast moeder zijn van 2 leuke puberdochters, werk ik parttime in de scheepvaart. Een branche waar mijn hart echt blij van wordt. De techniek, de schepen en het mooie vakmanschap is wat mij enorm aanspreekt.
Tevens ben ik bestuurslid van een scholenbestuur van 6 basisscholen in de Bommelerwaard.

Waarom CDA Zaltbommel?

Inmiddels zit mijn eerste periode als burgerraadslid erop en ben ik trots op ons lokale team waarmee veel mooie standpunten zijn behaald voor alle burgers in onze gemeente. De solidariteit en het betrekken van inwoners bij ontwikkelingen in hun directe leefomgeving èn de speerpunten geven mij de energie om mijzelf de komende vier jaar weer in te zetten voor al onze kernen in de Gemeente Zaltbommel. Samen maken we de toekomst, met u en jou!

Waar word je blij van?

Ik word blij groen en van een vrolijk hart, want een vrolijk hart brengt een lach op je gezicht! Daarnaast word ik blij als inzet wordt beloond met een goed resultaat, zoals burgerinitiatieven. We mogen als gemeente trots zijn op burgers die meedenken in oplossingen voor een mooie leefbare samenleving.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.