29 maart 2013

Startdag GR 2014

Beste CDA’ers,

 

Over ruim een jaar gaat Nederland weer naar de stembus. Op woensdag 19 maart 2014 zullen de Gemeenteraadsverkiezingen plaatsvinden. Veel CDA afdelingen zijn al volop bezig met de voorbereiding van de lijst, het programma of de campagne.

 

Maar de afdelingen staan er niet alleen voor. We gaan gezamenlijk die klus klaren! Als één teamCDA!

 

Om met elkaar de nodige informatie en ook de goede ideeën uit te wisselen organiseert het partijbureau op zaterdag 23 maart de landelijke startdag voor de gemeenteraadsverkiezingen. Deze dag is bedoeld voor iedereen die zich voor het CDA inzet voor een goed resultaat bij de verkiezingen van volgend jaar: kandidaten, campagneteams, vrijwilligers en afdelingsbestuurders.

 

Tijdens de startdag kun je kiezen uit ruim 20 workshops, de informatiemarkt bezoeken, speeddaten met Kamerleden en ideeën uitwisselen met andere afdelingen. De hele dag door beklimmen lokale en landelijke CDA’ers de zeepkist om hun idee voor de lokale campagne toe te lichten. Kortom, een dag vol informatie en inspiratie!

 

 

Tijdens de startdag voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014 in 's-Hertogenbosch hebben de voorzitters van CDAV, CDJA en CDA Kleurrijk gezamenlijk tweemaal een workshop 'Diversiteit op de lijst' verzorgd. 

Een aantal afdelingen hebben aangegeven met ons in gesprek willen om de lijst kleurrijker te maken. 

 

 

Met vriendelijke groet,

Kaya Kocak

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.