Thuis-in-Limburgdag 2019

Graag nodigen wij u namens de Stichting Thuis-in-Limburg uit voor de familiedag van het CDA Limburg. Deze keer zijn we te gast bij schutterij St. Catharina in Stramproy. We zullen er een echt CDA-Schuttersfeest van maken. Het belooft weer een gezellige dag te worden voor jong en oud met een opmaat naar de Europese verkiezingen van 23 mei!

We gaan deze middag met vermaak voor jong en oud en een vleugje politiek uiteraard ook schieten 'op de bölkes'. De CDA-afdelingen in Limburg, maar ook families, vriendenteams en andere groepen kunnen zich met een zestal aanmelden voor de CDA Limburg Schutterscompetitie. Er gaat die dag een winnend zestal komen die met een mooie prijs én de eer naar huis gaat. Onze staatssecretaris Raymond Knops zal aanwezig zijn en met hem nog meerdere CDA-politici en -bestuurders.

De afdelingsvoorzitters zijn druk bezig om een groep van zes personen samen te stellen, die namens hun afdeling zullen schieten. Wilt u mee schieten, dan mag u zich bij hen opgeven. Heeft u zelf al een zestal en wilt u zich graag aanmelden? Dat kan door een e-mail te sturen naar Anja van den Beuken (v.d.beuken.roeven@hetnet.nl) met daarin vermeld de volgende gegevens: de namen en het documentnummer van uw paspoort of identiteitskaart.

Wilt u komen kijken en genieten van deze Thuis-in-Limburgdag, dan kan dat ook prima! U mag familieleden, vrienden, buren en kennissen meenemen. Ook voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten.

We zien u heel graag op zaterdag 18 mei in Stramproy!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.