19 februari 2021

Marieke Nass

“Dé Limburgse stem in Den Haag”

 

Mijn naam is Marieke Nass, ik ben 27 jaar en ben opgegroeid in Zuid-Limburg als oudste van drie kinderen. In het dagelijks leven ben ik advocaat bij het familiebedrijf Nass & Nass Advocaten te Gulpen en te Simpelveld. Naast deze werkzaamheden ben ik sinds 2014 fractievoorzitter van CDA Gulpen-Wittem. 

Zowel in de politiek als in de advocatuur word ik dagelijks geconfronteerd met de individuele problemen van alledag. Burgers stuiten vaak op een bureaucratische overheid met veel onduidelijke en ontoegankelijke regelgeving en procedures. Het Kamerlidmaatschap biedt mij de mogelijkheid om hier actief mee aan de slag te gaan en op te komen voor de regio waarin ik ben opgegroeid en nog steeds woon, werk en leef, Limburg. 

Graag wil ik u vertegenwoordigen in de Tweede Kamer. Politiek is een belangrijke zaak die ons allen raakt, ons werk en onze leefgemeenschappen. Mijn politieke ideologie gaat uit van persoonlijke inzet, openheid, eerlijkheid, vastberadenheid en betrouwbaarheid. Graag wil ik een stem voor u allen zijn! 

Een stem op mij betekent een stem op een jonge, sociaal-maatschappelijk betrokken en ondernemende volks-vertegenwoordiger. Graag ben ik dé Limburgse stem in Den Haag!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.