31 maart 2020

Vragen of opmerkingen rondom corona? - Meld ze bij ons!

Iedereen heeft op zijn of haar eigen manier te maken met corona; het houdt ons allemaal dagelijks bezig. Zowel het Kabinet alsook de Provincie Limburg en de Limburgse gemeenten zijn keihard aan de slag om burgers, organisaties en vooral ook ondernemers daar waar mogelijk te helpen. We zijn ons ervan bewust dat we in deze buitengewone tijd alleen samen sterk staan.

Soms blijkt dat de (financiële) maatregelen die worden getroffen in de praktijk niet even goed functioneren als gedacht. De afgelopen twee weken hebben wij al veel signalen hierover van inwoners en ondernemers ontvangen. Al deze vragen en opmerkingen worden door ons dagelijks gebundeld en naar onze landelijke en Europese CDA vertegenwoordigers gestuurd. Zij zijn er continu mee aan de slag om regels en regelingen te verbeteren. Knelpunten waarbij de Provincie Limburg aan zet is, pakken we uiteraard zelf op.

Als u ook ervaringen of vragen heeft die u graag onder onze aandacht wilt brengen, formuleer deze dan kort en bondig en mail die naar: [email protected] Wij zorgen ervoor dat ze op de juiste plek terechtkomen en er op die manier kan worden gekeken welke aanvullende maatregelen er nodig zijn!

#samenstaanwesterk

Team CDA Limburg

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.