Wie ben je?

 

Ik ben Angelique Jansen, 54 jaar en zelfstandig ondernemer (Big Cheese en De Positief Gezonde Onderneming). Mensen kennen mij van de Rabobank waar ik tot medio 2020 werkte.

 

Waar en met wie woon je?

 

Ik woon in Veltum 2 samen met mijn man Henk.

 

Waarom ben je lid van het CDA?

 

CDA is een gematigde middenpartij en staat voor het verbinden van mensen zodat zij elkaar kunnen (onder)steunen en helpen en daarmee minder overheidsbemoeienis. Dit “noaberschap” spreekt mij enorm aan. Niet het individualisme maar saamhorigheid vind ik belangrijk. Elkaar ruimte geven, successen delen en elkaar behoeden voor misstappen. Ook in de politiek vind ik deze waarden belangrijk.

 

Wat vind jij belangrijk voor Venray? / welke thema’s gaan je aan het hart?

 

Mijn persoonlijke slogan is “Vur ’n moj Rooj”. Ik heb samen met andere CDA leden het verkiezingsprogramma geschreven. De daarin opgesomde speerpunten zijn voor mij één voor één belangrijk!

 

Door wie laat jij je inspireren?

 

Mijn grote inspiratie was mijn moeder die helaas in 2008 is overleden. Zij liet mensen in hun waarde, iedereen was welkom bij haar en zij stimuleerde mij om mijn eigen pad te bewandelen. Ik kan mensen bewonderen om wat zij doen en hebben gedaan maar ik ben niet snel idolaat van iemand.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.