Wie ben je?

Ik ben Thijs Vermeulen, 21 jaar en trotse Venraynaar. Ik ben masterstudent Bestuurskunde aan de Universiteit Twente, maar bovenal ben ik heel graag bezig. Als klarinettist bij Koninklijke Harmonie Euterpe, werken in de weekenden, afspreken met vrienden en hardlopen. Ik geniet van de hardloopwedstrijden in onze mooie omgeving, of op een doordeweekse avond een rondje over de Singels rennen.

 

Waar en met wie woon je?

Samen met mijn ouders en broertje woon ik in de Brabander in Venray. Toen ik voor mijn studie op kamers moest in Enschede, vond ik het altijd een leuk moment in de week om weer thuis te komen. De afgelopen jaren wat vaker thuis geweest, dus corona heeft niet alleen maar ellende gebracht.

 

Waarom ben je lid van het CDA?

Ik sta voor een respectvolle samenleving waar we samenwerken aan een mooie toekomst voor Venray, idealen die goed passen bij CDA Venray. Ik ben van mening dat we ons centrum, de wijken en de dorpen nog mooier kunnen maken door samen te werken,. Daarnaast heeft CDA Venray een prachtig team aan betrokken mensen, mensen met een hart voor de samenleving, waarmee we vol energie aan de slag gaan.

 

Wat vind jij belangrijk voor Venray? / welke thema’s gaan je aan het hart?

Er zit leven in Venray en dat mogen we straks weer laten zien! Er lekker op uit, naar een terrasje in het centrum, onze mooie schouwburg of een van de bruisende evenementen. Voor een Venray waarin het fijn wonen, leven en werken is. Een huis voor iedereen, zodat ook de jonge generatie in Venray kan blijven wonen, of hiernaar terugkomt. Zo maken we onze gemeente nog mooier: voor onszelf en voor de volgende generatie.

 

Door wie laat jij je inspireren?

Eigenlijk heb ik heel veel inspiratiebronnen. Alle Venraynaren die er ondanks de moeilijke omstandigheden de afgelopen jaren toch wat moois van wisten te maken. Die ondernemers, de cultuursector. Iedereen draagt zo zijn steentje bij aan onze gemeente en dit maakt trots en geeft hoop voor de toekomst!

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.