Tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 heeft het CDA diverse politieke cafés georganiseerd. U kunt ze hier allemaal terugbekijken.

Thema Wonen

CDA-kandidaten Stijn Sips en Wouter de Zwart gaan in gesprek met Dongense makelaars, woningbouwcorporatie Casade en gedeputeerde Erik Ronnes. Inwoners kunnen aan het panel hun vragen stellen en reageren op stellingen.

Thema Senioren

CDA-kandidaat Stijn Sips en CDA-bestuurslid Marga Allard gaan in gesprek met stichting Met je Hart Dongen, Seniorenraad Dongen, KBO Dongen, SWOD en Thebe Thuiszorg. Inwoners kunnen aan het panel hun vragen stellen en reageren op stellingen.

Thema Duurzaamheid

CDA-kandidaten Stijn Sips en Kees de Jong gaan in gesprek met Energie Dongen, woningbouwcorporatie Casade en Europarlementariër Tom Berendsen. Inwoners kunnen aan het panel hun vragen stellen en reageren op stellingen.

Thema Sport

CDA-kandidaten Stijn Sips en Marjolijn Diepstra gaan in gesprek met diverse sportverenigingen in de gemeente. Dit gebeurt in twee gesprekstafels. Aanwezig zijn V.V. Dongen, turnvereniging DIA Dongen, Jeu de Boules Club Dongen, H.V. Dongen, V.V. Olympia '60 en Dongense topsporter Nadine Broersen.

Inwoners kunnen aan het panel hun vragen stellen en reageren op stellingen.

Thema Ondernemend Dongen

CDA-kandidaat Coert van Os gaat in gesprek met Dongense ondernemers. Aanwezig zijn: Leer Dongen Kennen en Horeca Dongen. Inwoners kunnen aan het panel hun vragen stellen en reageren op stellingen.

Thema Kernen en Wijken

CDA-kandidaten Stijn Sips en Wouter de Zwart gaan in gesprek met dorpsraad 's Gravenmoer, dorpsraad Klein-Dongen-Vaart, wijkraad De Beljaart en wijkraad West 1. Inwoners kunnen aan het panel hun vragen stellen en reageren op stellingen.

Liever onze podcast luisteren?

Podcast Zorg

CDA Dongen - 's Gravenmoer kandidaat-raadslid Daniëlle Asin ging tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 in gesprek over de Zorg in de gemeente Dongen. In verschillende afleveringen voert ze het gesprek met experts in de Dongense zorg. Is een online meldpunt een toevoeging voor hulp- en adviesvragen? Moeten we een zorgmarkt organiseren als gemeente? Wat doen we met excessieve winsten van aanbieders? Hoe houden we het betaalbaar? Dit en meer kaart Daniëlle aan in haar podcast!

Aflevering 1 met Tom

CDA Dongen - 's Gravenmoer kandidaat-raadslid Daniëlle Asin gaat in gesprek over de Zorg in de gemeente Dongen. In deze eerste aflevering voert ze het gesprek met rasechte Dongenaar Tom Schoormans. Tom is onder andere ambassadeur van de gehandicaptenzorg in Nederland. Is een online meldpunt een toevoeging voor hulp- en adviesvragen? Moeten we een zorgmarkt organiseren als gemeente? Dit en meer bespreken Daniëlle en Tom in de eerste aflevering!

Aflevering 2 met Nadine Broersen

CDA Dongen - 's Gravenmoer kandidaat-raadslid Daniëlle Asin gaat in gesprek over de Zorg in de gemeente Dongen. In deze tweede aflevering voert ze het gesprek met Nederlandse atlete en Dongens atlete Nadine Broersen. Ook kandidaat-raadslid Marjolijn Diepstra sluit aan. Met onder andere de 'Santa Night Run By Nadine' probeert Nadine meer mensen in beweging te krijgen. Waar vinden sport en zorg elkaar? Je hoort het in deze aflevering!

Aflevering 3 met Amarant Groep

CDA Dongen - 's Gravenmoer kandidaat-raadslid Daniëlle Asin gaat in gesprek over de Zorg in de gemeente Dongen. In deze derde aflevering voert ze het gesprek Maike Vuijsters. Zij is zorgbemiddelaar en relatiebeheerder binnen Amarant Groep. Amarant helpt mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel gebruik te maken van ieders mogelijkheden. Vanuit haar rol staat Maike veelal in contact met gemeenten. Wat gaat hier goed? Wat kan er beter? Je hoort het in deze aflevering!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.