07 februari 2023

Bedrijfsbezoek Huisman Gemert

Om te weten wat er in onze gemeente speelt is het belangrijk om in contact te staan met onze inwoners en ondernemers. We doen dit op verschillende manieren. Een daarvan is door periodiek een bedrijf in onze gemeente te bezoeken. Gemert-Bakel heeft een breed scala aan ondernemers waar we trots op zijn.

Onlangs zijn we op bezoek geweest bij Huisman Gemert op hun prachtige nieuwe locatie aan de Oost-Om in Gemert. Een bedrijf dat is gespecialiseerd in hallenbouw, renovatie en daarnaast een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen heeft voor zowel bedrijven als particulieren.

Directeur Richard Huisman nam ons, samen met zijn vader Louis, mee in de ontstaansgeschiedenis van het bedrijf en hoe dat in de loop der jaren is uitgebouwd tot een bedrijf met 80 werknemers en een afzetgebied in Nederland, Duitsland en België. Van kant en klare bouwpakketten op bestelling tot het volledig ontzorgen van klanten door het vergunningentraject uit handen te nemen tot en met de daadwerkelijke oplevering van een hal.

Mooi compliment voor de gemeente is dat het vergunningentraject voor het nieuwe bedrijfspand als positief is ervaren door de ondernemers! Trots dat we dit bedrijf in onze gemeente hebben. Wij wensen de broers Richard en Jorrit veel succes met het verder uitbouwen van dit mooie bedrijf en nogmaals bedankt voor de interessante avond.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.