09 januari 2022

Even voorstellen: Jos Bezemer stelt zich kandidaat voor CDA Gemert-Bakel

Sinds eind 2021 ben ik aangesloten bij de fractie van het CDA Gemert-Bakel. Via deze weg wil ik kenbaar maken dat ik mijzelf verkiesbaar stel voor de aankomende verkiezingen in maart 2022 en dus op de kandidatenlijst van het CDA sta. Middels dit bericht stel ik mij kort voor.

Wie ben ik?
Jos Bezemer, 38 jaar en getrouwd met Loes en samen hebben we twee prachtige dochters Wies en Daan. We wonen in Gemert en ik ben werkzaam voor de Rabobank. In het weekend ben ik te vinden op dehockeyvelden waar ik op zaterdag coach ben van het team van mijn dochter en op zondag speel ik zelf.

Waarom in de politiek?
Politiek heeft mij altijd al geïnteresseerd. Daarom heb ik in 2021 deelgenomen aan de cursus Politiek Actief,welke door onze gemeente voor haar inwoners is gefaciliteerd. Een harstikke leuke ervaring en het heeft me vervolgens doen besluiten om mijzelf daadwerkelijk kandidaat te stellen. Met mijn  persoonlijke eigenschappen en ervaringen vanuit mijn (vrijwilligers) werk kan ik een positieve bijdrage leveren aan de lokale politiek. 

Ik heb gekozen om me aan te sluiten bij het CDAGemert-Bakel omdat deze fractie bestaat uit een gemêleerd gezelschap met allerlei leeftijdscategorieën en expertises. Ook zijn alle kernen uit onze gemeente goed vertegenwoordigd. Deze combinatie zorgt ervoor dat we kunnen doen waar het om draait. Namelijk een bijdrage leveren aan een gemeente waar het prettig is om te wonen, werken, ondernemen en recreëren.

Hopelijk geeft u mij op 16 maart het vertrouwen om ook daadwerkelijk een rol te mogen spelen in de lokale politiek. Ik kijk er in ieder geval naar uit!

Wilt u graag met ons in gesprek? Of zijn er andere zaken die u graag wilt bespreken. Neem dan vooral contact op.

Namens CDA Gemert-Bakel,

Jos Bezemer
[email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.