28 september 2022

Innovatie in Gemert-Bakel!

Als CDA Gemert-Bakel willen we graag weten wat er leeft en speelt in onze gemeente. Daarom is het belangrijk om in contact te staan met de inwoners en ondernemers van Gemert-Bakel. Dat doen we dan ook op verschillende manieren. Een daarvan is dat we periodiek een bedrijf in onze gemeente bezoeken. Gemert-Bakel heeft een breed scala aan ondernemers waar we trots op zijn.

Deze keer zijn we met onze fractie op bezoek geweest bij Clonable (www.clonable.nl).
Een innovatief bedrijf van drie Gemertse ondernemers (Niels Arts, Bas van Schijndel en Bas van den Boom) dat gevestigd is in het Business Center Gemert . Ze hebben een tool ontwikkeld die websites en webshops in een zeer kort tijdsbestek kan omturnen/uitbreiden naar vrijwel elk gewenste taal zonder dat daarvoor de tekst handmatig moet worden overschreven-vertaald. Met als gevolg: forse tijd- en kostenbesparing. Daarnaast kunnen ondernemers en organisaties relatief eenvoudig hun werkgebied uitbreiden naar andere landen.

Ondernemers Niels Arts (@nielsarts) en Bas van Schijndel (@BasvanSchijndel) namen ons mee hoe het allemaal is begonnen en wat hun verwachtingen zijn voor de toekomst.

Het was een zeer leuke en leerzame avond voor ons.
Mocht je vragen of opmerkingen hebben, of je wilt ons uitnodigen bij jouw bedrijf, laat het ons weten!

Jos Bezemer

CDA Gemert-Bakel
[email protected]

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.