18 januari 2017

Pieter Omtzigt Pensioentour in Helmond. Het CDA Gemert-Bakel haalt u graag op en brengt u graag thuis!

Maakt u zich wel eens zorgen over uw pensioen? Of wilt u weten wat er de komende jaren gaat veranderen met de pensioenen? Kom dan naar Pieters Pensioentour. CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt gaat graag met u in gesprek over de vragen en zorgen die u heeft. Ook neemt hij u mee in zijn oplossingen voor een toekomstbestendig en solide pensioenstelsel.

Pieter doet deze tour niet alleen. Voor alle bijeenkomsten is iemand gestrikt met een bijzonder verhaal. Lenny Geluk-Poortvliet, onze senioren-kandidaat, gaat met Pieter mee op tour. Zij vertelt u over hoe ouderen in de politiek het verschil kunnen maken.  

Wanneer: 10 februari - Helmond - Cacaofabriek - Cacaokade 1 - Van 12:30 tot 14:30 uur

Iedereen is  welkom voor deze bijeenkomst en aanmelden is niet nodig.  Vindt u het leuk om  met iemand van CDA Gemert-Bakel te gaan meld je dan wel even aan. Dan komen we u namelijk ophalen en brengen we u ook weer thuis. We zouden het leuk vinden als u hiervan gebruik maakt. Voor u wellicht gemakkelijk en voor ons een mooie gelegenheid om met u van gedachte te wisselen over de besproken onderwerpen. Als u met ons mee wil gaan,kunt u contact opnemen met: [email protected] of bellen naar 0620332846 (Inge van Dijk, Fractievoorzitter).

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.