Elize Bon

Fractievoorzitter

CDA Castricum kandidatenlijst 2022, lijsttrekker

Elize Bon, Castricum

Ik ben Elize Bon en sinds 2000 woonachtig met Peter de Ruijter in de kern Castricum. In 2003 ben ik actief betrokken bij het CDA. Veel functies bekleed en in 2018 mijn tweede periode als raadslid ingegaan. Een prachtige manier om je in te kunnen zetten voor de inwoners van alle kernen van onze gemeente. In mijn dagelijks leven werk ik voor de gemeente Dijk en Waard (voormalig Heerhugowaard en Langedijk) als strategisch adviseur ruimte (en hiervoor als bestuursadviseur). Goed om de ervaringen en kennis uit beide werkplekken mee te kunnen nemen om vanuit verschillende invalshoeken keuzes voor de gemeente Castricum te mogen maken.

Met name het samenwerken met verschillende partijen om wensen en ideeën tot uitvoer te brengen, is waar ik energie van krijg. De focus ligt op onze eigen gemeente. Waar nodig schakelen we onze collega's van het hoogheemraadschap, de provincie of het Rijk in om de belangen van Castricum te behartigen.

Graag ga ik voor jou ook de komende periode in de gemeenteraad aan het werk. Dit kan ik niet alleen, dit doe ik graag samen met jou.

"Lokaal, voor jou"

[email protected]

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.