13 december 2021

Lijsttrekker CDA Montfoort Linschoten gekozen en kandidatenlijst vastgesteld

Het CDA Montfoort – Linschoten heeft op zaterdag 11 december Marja van Kooten unaniem verkozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Zij is momenteel fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad.
Marja is geboren en getogen in Montfoort, getrouwd en moeder van een zoon. Daarnaast is zij directeur van het familiebedrijf.

De andere kandidaten op de lijst zijn Erwin Verweij, Berry Severs en Anna van den Berg.
Erwin Verweij is als zoon van de bakker in Linschoten geboren maar woont nu in Montfoort. Hij is getrouwd, heeft 2 kinderen en is docent op een middelbare school.
Berry Severs komt uit Montfoort, is getrouwd heeft 2 zonen. Hij is werkzaam als inspecteur van elektrotechnische installaties.
Anna van den Berg komt uit Linschoten, is student Human Resource Management aan de christelijke hogeschool in Ede.

Het CDA combineert jong en ervaren op haar kandidatenlijst. Het CDA wil zich de komende jaren inzetten voor woningbouw; vooral voor eigen inwoners en met name voor starters en senioren uit Montfoort en Linschoten. Andere speerpunten zijn; goed onderwijs in moderne schoolgebouwen en het behoud van het dorpshuis De Vaart in Linschoten, in zelfbeheer door de inwoners uit Linschoten.

FOTO:
Voor: Berry Severs en Erwin Verweij en achter: Marja van Kooten en Anna van den Berg

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.