Erwin Verweij

Goed onderwijs in moderne schoolgebouwen

Mijn naam is Erwin Verweij. Na mijn gezellige jeugd in Linschoten ben ik in 2011 op mezelf gaan wonen in Montfoort. Inmiddels woon ik hier met mijn vrouw en twee kinderen. Omdat ik van jongs af aan ervaren heb dat ondernemingen, (sport)verenigingen en stichtingen het kloppende hart van onze gemeente vormen, wil ik graag mijn steentje bijdragen om de kracht uit onze samenleving te halen.

VAN THEORIE NAAR PRAKTIJK
Sinds de middelbare school volg ik maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Dat is alleen maar toegenomen toen ik in 2010 zelf op een middelbare school in Utrecht maatschappijleer en maatschappijwetenschappen ben gaan geven. Elke dag vertel ik met veel plezier over maatschappelijke en politieke ontwikkelingen. Tijdens mijn lessen over politiek begon het steeds meer te kriebelen om naast mijn theoretische verhalen ook met beide voeten in de klei te staan.

VAN SOCIAAL-MAATSCHAPPELIJKE HULP TOT ONDERHOUD
Iedere dag op school ervaar ik hoe belangrijk de functie van een gemeente is. Dit varieert van de organisatie van sociaal-maatschappelijke hulp voor (mentor)leerlingen die het moeilijk hebben tot het onderhoud van het schoolgebouw.

VAN IDEALEN NAAR ACTIE
Vanuit ons ideaal waarin iedereen een taak heeft om bij te dragen aan verbinding, een respectvolle samenleving en een eerlijke economie, hoop ik als commissielid mijn bijdrage te kunnen leveren aan onze mooie gemeente!   

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.