22 december 2011

Aanbieding WI-rapport ‘Mens, waar ben je?’ aan Ruth Peetoom

CDA Voorzitter Ruth Peetoom nam op 22 december 2012 de herdruk van het WI-rapport ‘Mens waar ben je?’ in ontvangst uit handen van WI-directeur Raymond Gradus. Het rapport komt op een moment dat de partij volop bezig is met de herbronning. Tot de herdruk is besloten omdat er nog steeds veel vraag is naar deze studie over de contouren van het christendemocratische mensbeeld. De gelegenheid is te baat genomen de tekst te herzien. 

De auteur Ton van Prooijen heeft samen met Evert Jan van Asselt het rapport geactualiseerd en ingekort. Tevens is de layout vernieuwd. Het resultaat is een actueel rapport over de vraag hoe menselijke waardigheid in deze tijd invulling moet krijgen. De hoofdstukken over gelijkheid en vrijheid gaan in op het christendemocratische mensbeeld ook in relatie tot het socialistische en liberale mensbeeld. Het slothoofdstuk typeert het wezen van de mens en legt verbindingen met actuele politieke kwesties.

U kunt het rapport ‘Mens, waar ben je?’ bestellen door een e-mail te sturen naar [email protected] o.v.v. de titel van de bundel en uw adresgegevens of door te bellen met 070 3424872. Het rapport kost € 15,- (inclusief verzendkosten).

Lees hier de toelichting op de aanbieding van het rapport door Raymond Gradus.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.