26 september 2023

Werkbezoek aan Vluchtelingenwerk

Dinsdag 26 september - GOES - Vandaag bracht het CDA Goes een bezoek aan Vluchtelingenwerk om meer inzicht te krijgen in de diverse aspecten van hun werk. Tijdens dit bezoek werd de fractie geïnformeerd over het inburgeringsproces, huisvesting, en de relatie tussen Vluchtelingenwerk en de gemeente. Het was een waardevolle ontmoeting, waarbij nieuwe inzichten werden verworven over de omvang van het werk dat Vluchtelingenwerk verricht, en hoe de politiek hierin een rol kan spelen ter verbetering.

De ontmoeting met Vluchtelingenwerk benadrukte het belang van het omgaan met mensen en hoe zij behandeld dienen te worden. Het CDA Goes gelooft in een respectvolle benadering en zet zich in voor een samenleving waarin iedereen gelijke kansen en rechten heeft. De partij ziet in dit bezoek aan Vluchtelingenwerk een kans om de nodige aandacht te schenken aan de belangen van vluchtelingen en nieuwkomers in onze gemeenschap.

Het CDA Goes wil Vluchtelingenwerk hartelijk bedanken voor hun tijd en het boeiende gesprek. Deze dialoog draagt bij aan een beter begrip van de uitdagingen en mogelijkheden waarmee vluchtelingen en hun integratieproces te maken hebben in onze stad. Samen streven we naar een inclusieve en gastvrije gemeente waarin iedereen de kans krijgt om te gedijen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.