26 juni 2021

Denis Steijaert gekozen tot lijsttrekker CDA Hulst

Op de algemene ledenvergadering van het CDA Hulst op vrijdag 25 juni is Denis Steijaert door de leden gekozen als lijsttrekker kandidaat wethouder voor het CDA Hulst bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. Hij volgt Adri Totté op die recent aangaf zich niet beschikbaar te stellen voor het lijsttrekkerschap van het CDA Hulst.

Steijaert is blij met vertrouwen van de leden: ‘Samen met het bestuur, de leden en de overige kandidaten gaan we voor een goed resultaat bij de verkiezingen van maart volgend jaar. We hebben een diverse groep met mensen midden uit de samenleving waarmee we aan de slag gaan voor ons verkiezingsprogramma. De combinatie van de mensen en het programma maakt dat ik positief gestemd ben voor de verkiezingen van maart 2022’.

Het bestuur van het CDA Hulst heeft Denis Steijaert voorgedragen als lijsttrekker en is dan ook blij dat de leden unaniem de voordracht ondersteunen. Voorzitter Bernard van Laak ‘Met Denis hebben we een betrokken bestuurder die zijn sporen in de gemeenteraad en bij het Waterschap als waterschapbestuur verdiend heeft. Hij brengt kennis en kunde waarmee we hopen op een goed resultaat bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.