Dani Bracke

Commissielid | Bestuurslid

Naam: Dani Bracke
Woonplaats: Kloosterzande / Hulst

Bestuurslid CDA Hulst
Commissielid voor het CDA met de portefeuille Samenleving

In het dagelijks leven ben ik:
Werkzaam bij de Gemeente Terneuzen

Naast mijn werk bij de Gemeente Terneuzen ben ik bestuurslid bij Rootzz Zeeuws-Vlaanderen. Bij deze stichting zet ik mij in om onze mooie regio op een positieve manier te positioneren onder de Zeeuwse jongeren.

Wie ben ik:
Hallo allemaal! Mijn naam is Dani Bracke en ik voel me vereerd om mezelf aan jullie voor te stellen als lid van CDA-Hulst. Geboren en getogen in Klôôster (met Clings bloed) en momenteel woonachtig in Hulst.  Met deze roots ben ik diep geworteld in onze prachtige gemeenschap en vastbesloten om mijn steentje bij te dragen aan een sterke en bloeiende toekomst voor ons allemaal.

Wat drijft mij? Het is mijn diepgewortelde passie om bij te dragen aan de maatschappij en het creëren van positieve verandering. Ik geloof dat politiek een middel is om de stem van de mensen te vertegenwoordigen en een omgeving te creëren waarin iedereen zich prettig voelt.

Met mijn ervaring op het gebied van politiek (werkzaam geweest als commissiegriffier economie) breng ik een uniek perspectief en expertise naar de tafel. Ik geloof in het belang van het verenigingsleven in onze gemeente. Verenigingen zijn in mijn ogen de hoeksteen van onze samenleving. Dit zijn plekken waar jong en oud samenkomen en hier moeten we als gemeente ook in investeren om de leefbaarheid in onze kernen te waarborgen.

Verder wil ik kansen creëren voor de jongeren in onze gemeente. Denk hierbij aan het versterken van de binding tussen jongeren en de gemeente Hulst, afgestudeerde jongeren helpen aan hun eerste “echte” baan en inzetten op woningen voor starters binnen de gemeente Hulst.  

Een van mijn belangrijkste doelen is om een luisterend oor te zijn voor alle inwoners van Hulst. Ik wil de stemmen horen, de zorgen begrijpen en de ideeën omarmen die worden aangedragen uit onze samenleving. Samen kunnen we werken aan oplossingen en beleid ontwikkelen dat onze gemeenschap ten goede komt.

Bij CDA-Hulst geloven we in de kracht van samenwerking en dialoog. Samen met mijn collega's binnen de partij en de inwoners wil ik bruggen bouwen en constructieve oplossingen vinden voor de uitdagingen waar we voor staan. We hebben allemaal een rol te spelen in het vormgeven van onze gemeente en ik nodig jullie uit om samen met mij te bouwen aan een betere toekomst.

Ik kijk ernaar uit om met jullie in gesprek te gaan, ideeën uit te wisselen en samen te werken aan een sterker Hulst. Samen kunnen we de stem van de gemeenschap vertegenwoordigen en werken aan een gemeente waarin iedereen zich thuis voelt.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.