19 december 2020

Kerstattentie voor CDA Hulst leden

Dorpen en wijken verschillen, net zoals mensen dat doen. Groene buurten, volkse buurten en rustige buurten. Zoveel mensen, zoveel smaken. En zoveel CDA-ers. Als CDA Hulst koesteren we onze leden die zich vaak met hart en ziel vrijwillig inzetten voor hun dorp, vereniging, naasten én onze partij. Als dank voor hun inzet heeft het bestuur, de fractie en wethouder bij onze leden een kerstattentie gebracht. 

Wij wensen ieder - ondanks alles - prettige Kerstdagen en een voorspoedig 2021!

 

Volgend jaar ook onze kerst-attentie ontvangen? Dat kan! Wordt dan lid van de grootste club van lokale volksvertegenwoordigers en de grootste politieke ledenvereniging. Geworteld in 332 gemeenten in Nederland. Onze lokale CDA’ers lopen niet aan het lijntje van Den Haag. Zij beslissen zèlf wat goed is voor jouw stad, dorp, wijk en/ of buurt. Maar ze hebben wel een lijntje náár Den Haag en naar Brussel. En dat kan soms maar wat helpen om een probleem ook echt op te kunnen lossen. Zodat jouw buurt veilig en vriendelijk blijft, of dat snel wordt. 

Wij beantwoorden graag jouw vragen, of gaan aan de slag met jouw zorgen. Dus neem gerust contact met ons op. En als je zelf een steentje wil bijdragen aan je buurt, kan je actief worden voor het CDA. Van kleine korte klussen tot bestuursfuncties of zelfs kandidaat voor de gemeenteraad, doe mee!

Stap in en beslis mee. Met meer dan 39.000 andere leden beslis je over de koers van het CDA. Als lid heb je lokaal, provinciaal en landelijk een directe stem in de samenstelling van de kandidatenlijsten, de lijsttrekkersverkiezingen en bij het vaststellen van de verkiezingsprogramma’s. Acht weken na je inschrijving gaat het lidmaatschap officieel in en heb je alle rechten die aan het lidmaatschap verbonden zijn, waaronder stemrecht. 

Lid worden? Klik dan hier: https://www.cda.nl/partij/doe-mee/word-lid.

Twijfel je nog? Neem dan vrijblijven contact op met één van onze CDA'ers: https://www.cda.nl/zeeland/hulst/mensen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.