14 maart 2017

Werkbezoek Van de Bilt en H4A

Sluiskil - Sas van Gent - 13 maart 2017 - Maandag 13 maart ging de CDA-Statenfractie met Joba van den Berg op pad. Er werd een bezoek gebracht aan twee belangrijke Zeeuwse bedrijven.

Zo werd het bedrijf Van de Bilt Zaden en Vlas bezocht. Een familiebedrijf gespecialiseerd in zaaizaad en vlas -  al vier generaties lang. Er werd een kijkje gegeven in het bedrijf van begin- tot eindproduct. Een interessante en informatieve tour in het gezelschap van de nieuwe directrice en de oud-directeur. 

Aan het eind van de middag is er koffie gedronken bij Holding de Vier Ambachten B.V., beter bekend als H4A. Wij danken onze wegmarkeringen, asfalt en nog veel meer aan deze onderneming. Het is een breed georiënteerd bedrijf met de mogelijkheid tot 'full service'. Dit betekent dat zij een project van begin tot eind kunnen ondersteunen. 

De bedoeling van een werkbezoek is dat de kwesties waar ondernemingen tegenaan lopen, besproken worden. Zo wilt het CDA aan de slag gaan met de vergaarde informatie en iets betekenen voor de organisaties. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.