29 januari 2024

Abel van de Sluis voorgedragen als secretaris Landelijk Bestuur

Maandag 29 januari - KAPELLE - Ik voel me blij en vereerd dat ik ben voorgedragen als secretaris van het Landelijk Bestuur van het CDA. De komende jaren hoop ik vanuit die rol verder te bouwen aan een vernieuwd CDA, wanneer het congres op 23 maart met mijn kandidatuur instemt.

Tijdens de afgelopen campagne was overal in de partij nieuwe energie voelbaar. We kijken weer vooruit! Ik wil die nieuwe energie omzetten in een vitale partij en een goede uitslag bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2026. Het fundament voor groei in de komende jaren valt of staat namelijk bij het functioneren van onze lokale afdelingen. 

Zonder de inzet van jullie als leden, is er geen CDA. Dankzij jullie worden er tijdens campagnes spandoeken geplaatst, posters geplakt en flyers uitgedeeld. En ook buiten campagnes zijn jullie actief in fracties, besturen of netwerken. Daar ben ik trots op!

Zelf ben ik de afgelopen jaren ook op verschillende manieren actief geweest voor het CDA, ook binnen Zeeland. Daardoor heb ik een sterke band met de afdeling. En die band houd ik graag vast! We gaan elkaar daarom nog vaak zien de komende jaren. Daar kijk ik naar uit! Weet in ieder geval dat jullie altijd contact met mij kunnen opnemen voor vragen, suggesties of kritiek; zo houden we elkaar scherp. Hopelijk zien we elkaar op het congres!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.