30 maart 2020

Tulpenactie gemeentelijke afdelingen CDA

Maandag 30 maart - BORSELE / SCHOUWEN-DUIVELAND - CDA-afdelingen Borsele en Schouwen-Duiveland hebben tulpen uitgedeeld aan verzorgingstehuizen in de eigen gemeente. 

Borsele

Raadslid Niels Kampstra: "Het zijn voor iedereen vreemde tijden. Als CDA Borsele vinden we het lastig om stil te zitten en niks te kunnen doen, dus zijn we iets gaan doen waar we goed in zijn, mensen in het zonnetje zetten die het, zeker op dit moment, extra verdienen. Vrijdag 27 maart zijn 3 van onze fractieleden op pad gegaan naar de verzorgingshuizen in de gemeente Borsele (uiteraard met de richtlijnen van het RIVM in gedachten) om tulpen uit te delen als blijk van waardering, dank en respect voor het werk wat gedaan wordt en met name in deze moeilijke tijden."

Schouwen-Duiveland

Raadslid Paola Alkemade: "Vandaag gaan wij naar de huisartsenpraktijken op Schouwen- Duiveland om ze een bosje bloemen te brengen. Hiermee willen wij onze waardering tonen voor hun buitengewone inspanningen in deze heftige tijd. Uiteraard houden we richtlijnen van het RIVM aan."

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.