25 september 2023

Wie zorgt er straks voor jou?

CDA Senioren Zeeland en CDAV Zeeland nodigen u graag uit voor een bijeenkomst gewijd aan de zorgsector. Deze bijeenkomst, die bedoeld is om informatie te verstrekken en gesprekken te faciliteren over cruciale zorgkwesties, belooft een informatief en interactief evenement te worden!

De bijeenkomst zal plaatsvinden op:

Datum: 29 september
Tijd: 14.00-17.00 uur
Locatie: De Stenge in Heinkenszand

De organisatoren hebben de volgende sprekers al bevestigd:

  • Joba van den Berg: Kamerlid en deskundige op het gebied van zorg
  • Lucille Werner: Kamerlid en betrokken bij diverse maatschappelijke initiatieven

Een hoogtepunt van de bijeenkomst zal een interactieve paneldiscussie zijn, waarin Zeeuwse professionals uit de zorgsector in debat gaan over actuele thema's en uitdagingen in de zorg. Dit biedt deelnemers de kans om hun vragen rechtstreeks aan deskundigen voor te leggen.

De bijeenkomst zal niet alleen informatief zijn, maar ook ruimte bieden voor informele ontmoetingen. Na afloop van de officiële sessies is er gelegenheid om de sprekers te ontmoeten en verder van gedachten te wisselen.

De organisatoren nodigen geïnteresseerden van harte uit om deze bijzondere bijeenkomst bij te wonen. De toegang is gratis, en het staat bezoekers vrij om anderen uit te nodigen die eveneens interesse hebben in de zorgsector en maatschappelijke vraagstukken.

Voor aanmelden, meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Krijnie Hoek: [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.