Mijn naam is Maarten van Welie. Ik woon sinds 2011 in Warmond. Ik ben getrouwd met Riegonda Kaai en middels haar functie als predikant nauw verbonden met de Warmondse gemeenschap. Wij hebben inmiddels drie kinderen. Sette is onze oudste dochter en is bijna vijf jaar oud. Ze gaat naar school op de Buitenplaats. Onze zoon Faas is drie en gaat twee dagen naar het kinderdagverblijf van Smallsteps ook wel Ooievaarsnest genaamd. Onze jongste dochter heet Kee en is vier maanden oud. Ook zij mag inmiddels twee dagen met haar grote broer mee naar het Ooievaarsnest.

De afgelopen vier jaar heb ik reeds in de gemeenteraad van Teylingen gezeten namens het CDA. Met name wonen en sociale volkshuisvesting hebben mijn grootste interesse. Mijn werk doe ik in Gouda waar ik samen met mijn vader en broer een makelaarskantoor heb in bedrijfshuisvesting. Het domein ruimtelijke ordening en wonen heeft dus een aardig raakvlak met mijn dagelijks werk. Gelukkig is de afstand geografisch groot genoeg tussen Teylingen en Gouda om geen verstrengelde belangen te hebben.

 

Het CDA is mijn partij omdat ik geloof dat een samenleving die gestoeld is op bijbelse begrippen als solidariteit, verantwoordelijkheid en rentmeesterschap een goede samenleving voort brengt waar mensen gelukkig kunnen zijn en waar mensen zichzelf in kunnen ontwikkelen.

Mijn 4 thema’s zijn:

De woningmarkt heeft zowel meer koopwoningen als (sociale) huurwoningen nodig. Met name in Warmond is er behoefte aan huurappartementen in de vrije sector!

Passende bestemmingsplannen die recht doen aan historisch gebruik en huidige invulling. Dit geldt met name voor de Watertuin.

Ondersteunen van de biodiversiteit d.m.v. gebruik bigdata voor bestaande bomen om de bijenstand niet verder te laten verslechteren en waar kan te verbeteren.

Zeer kritisch blijven ten aanzien van Schiphol en de geluidsoverschrijdingen. Schiphol niet vertrouwen!

 

Mocht u vragen hebben, bel of mail mij gerust!

U kunt Maarten bellen op +31 6 22445839 of mailen naar maarten@abram.nl 

 

Maarten staat op plek drie van de CDA kandidatenlijst. 

 

Stem 21 maart op Maarten!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.