09 maart 2018

Komt u ook langs in ons nieuwe CDA-huis?

Minister Ank Bijleveld en lijsttrekker Mark Buck hebben maandag 5 maart het CDA-huis in de Burchtstraat officieel geopend. Het CDA-huis op Burchtstraat 110 is dé ontmoetingsplek voor CDA’ers en geïnteresseerden tijdens de verkiezingen en is iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Vanzelfsprekend staan koffie, thee en iets lekkers altijd klaar.

Minister Ank Bijleveld prees de inzet van de vele vrijwilligers die de CDA-campagne tot een succes maken: “Nijmegen is een stad vol vrijwilligers en het CDA staat daar pal voor. Het is daarom goed te zien dat veel mensen in deze campagne samenwerken om een mooie verkiezingsoverwinning voor het CDA in Nijmegen voor elkaar te krijgen! Het Nijmeegse CDA-huis is een prachtig visitekaartje.”

Lijsttrekker Mark Buck sloot zich hierbij aan: “Met dit duidelijk herkenbare CDA-huis midden in de stad laten we zien dat het CDA voor een politiek gaat die daar is waar de mensen zijn. Ons CDA-huis is daarbij een centrale spil, maar natuurlijk vindt onze campagne in alle Nijmeegse wijken plaats. Het is ongelofelijk gaaf om te zien hoe veel mensen zich inzetten om de boodschap uit ons verkiezingsprogramma uit te dragen.”

Meehelpen in de campagne? Dat kan! Meld je bij het CDA-huis of bij Marjolijn Mijling (mja.mijling@live.nl).

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.