Woonplaats: LEENS

Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin, waarbij mijn ouders allebei maatschappelijk heel actief waren en lid van het CDA. Een gezin waarin omzien naar elkaar en dienstbaar zijn aan de gemeenschap de normaalste zaak van de wereld waren. Dat vond ik heel mooi om te zien en mee te maken. Ook ik ben maatschappelijk breed actief en probeer mensen te helpen waar dat kan.

Er is een gezegde die luidt: de waarheid ligt in het midden. Dat is ook de plek die het CDA inneemt in het politieke veld. Een plek die voor het benodigde evenwicht zorgt. Daarnaast past het omzien naar elkaar, waar het CDA voor staat, bij mij. Voor mij redenen om lid te worden van het CDA.

Wat mij in de gemeentelijke politiek de afgelopen jaren is opgevallen, is dat er heel veel aandacht gaat naar vooral de voormalige gemeenten Winsum en Bedum en dat de aandacht voor de voormalige gemeente De Marne in mijn ogen tekort schiet.

De afgelopen paar jaar heb ik vanuit mijn functies bij de Ondernemersvereniging Hogeland West en Dorpsbelangen Leens mijn best gedaan om voor De Marne meer waardering en aandacht te realiseren. Dat heeft een aantal mooie resultaten opgeleverd. Ik ben op zoek naar een evenwicht tussen de voormalige gemeenten waarbij De Marne als volwaardig onderdeel wordt gezien. Dat is mijn doel voor de komende raadsperiode.

 

 

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.