Beste lieve stemmers,

Dank je wel! Nog altijd ben ik er helemaal stil van, te bedenken dat 4556 mensen de moeite hebben willen nemen om met stembiljet en paspoort de deur uit te gaan om een stem te geven voor Brabant, een stem te geven aan het CDA en dan ook nog op mij. Dank je wel!

In juni begon het schrijven van een verkiezingsprogramma, daarna solliciteren en gesprekken voeren met de selectiecommissie en als dan alles gebeurd is begint de campagne

Een campagne is een intensieve tijd. Plannen maken, een Team zoeken waar je energie van krijgt en kritisch met elkaar kunt spiegelen.

Dit heb ik samen mogen doen met allemaal mooie mensen: Onze campagneleider Ger de Weert die altijd de juiste koers wees, Fanatieke lijstduwers die fanatiek de campagne ondersteunden door zichtbaar te zijn in elke dorp en allemaal honderden stemmen hebben opgehaald, Dank je wel!Vele vrijwilligers die hielpen met flyeren, hekken sjouwen en hekken na elke storm uit de sloot haalden enz enz, zonder hen zouden we nooit dit succes hebben behaald! Dank je wel!

En het allerbelangrijkste: Alle mensen die hun vertrouwen hebben uitgesproken door mijn vakje rood te kleuren.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via www.ankiedehoon.nl en geef me je mening en of verhaal als je denkt dat ik er iets mee moet!Politiek maken we samen :-)
West Brabant doet ertoe! West Brabant is belangrijk en we mogen ons meer laten horen. Dit is wat ik vind en wat ik wil duidelijk maken in Den Bosch!

Op dit moment zijn de onderhandelingen gaande en dit moet in alle rust gebeuren, ik ga u de komende tijd zeker op de hoogte houden zodra er nieuws is. Jouw stem was belangrijk en ik voel me sterk om voor ons West Brabant aan de slag te gaan!Dank je Wel! 

Blije groet,

Ankie de Hoon

Nieuws

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.