Anne Marie Hol

Secretaris

Anne Marie Hol

Ik ben getrouwd met Ad en we hebben twee zonen en drie kleinzonen en twee kleindochters. Ik geniet van mijn  pensioen, na meer dan 40 jaar gewerkt te hebben op een school voor speciaal basisonderwijs in Veldhoven. Daarnaast ben ik jarenlang actief geweest in het Oranje Comité Lage Mierde, dat ook de inkomst van Sinterklaas regelt. Ook ben ik bijna 20 jaar lid/voorzitter geweest van het schoolbestuur SKPOK, het huidige KempenKind. Mijn hobby’s zijn, lezen en voornamelijk met de camper genieten van onbekende oorden.

Ik heb 12 jaar als lid van het CDA in de Raad van Reusel-De Mierden gezeten. Nu ben ik al weer enkele jaren secretaris van deze mooie organisatie. 

Wat we in Reusel-De Mierden nodig hebben zijn goede betaalbare huizen voor onze inwoners. Dus moet er gebouwd worden voor zowel jong als oud, en wel zo snel mogelijk!!! Als CDA  maken we ons hier sterk voor. 

Ook willen we  zorg dragen voor een groene omgeving met veilige voetpaden en wegen. Een omgeving waar het goed toeven is voor de eigen inwoners maar ook voor toeristen.

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.