Frank de Laat

Lid

Mijn naam is Frank de Laat, 43 jaar oud, wonend in Reusel. Ik ben zelfstandig ondernemer, samen met mijn broer. Onze onderneming is gevestigd in onze gemeente. We zijn gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van houtkachels en pellet kachels.

Daarnaast ben ik de trotse vader van drie geweldige kinderen.

Mijn hobby´s zijn voetballen, biljarten, skiën, carnaval, politiek, mijn gezin, mijn eigen zaak, en gezelligheid!

Ik ben bij het CDA omdat ik er, samen met de kiezers, zo veel mogelijk de schouders eronder wil zetten en werken aan een veilige, betrouwbare en hechte gemeente en gemeenschap. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we vooruit kijken en naar oplossingen zoeken en niet denken in problemen. Vooruit en positief denken geeft mensen meer energie en plezier, dit in tegenstelling tot alles maar afbreken en nee-geroep. Dit is wel makkelijker, maar daar bereik je m.i. minder mee.

Het CDA heeft vertegenwoordigers in alle kerkdorpen van onze gemeente, mensen van jong tot oud, van man tot vrouw, van ervaren politici tot enthousiaste nieuwkomer. Daarnaast zijn er korte lijnen met de provincie, het rijk en het Europees Parlement. En natuurlijk met onze inwoners, Daarom CDA!!!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.