Stijn Visee

Commissielid

06-13052915

Mijn naam is Stijn Visee, ik ben 23 jaar oud en ik komt uit Ankeveen.

Onze dorpen zijn uniek door de vele activiteiten die er plaatsvinden. De bijdrage van vrijwilligers tijdens deze evenementen is enorm, dat zien we ook terug bij de verschillende verenigingen in onze gemeente. Het CDA Wijdemeren staat voor deze vrijwilligers, daarom draag ik het CDA een warm hart toe.
Zelf ken ik het vrijwilligerswerk als geen ander. Al een geruime tijd ben ik vrijwilliger voor de scouting in Kortenhoef. Ook help ik als vrijwilliger graag mee aan lokale activiteiten.
De waardering van de mensen om je heen, de contacten en ervaringen die je opbouwt: vrijwilligerswerk zet je midden in de maatschappij!

Er is een grote vraag naar woningen in Nederland, Wijdemeren is hier helaas geen uitzondering op. Ik mag van geluk spreken dat ik een woning in het prachtige Ankeveen kan huren. Veel van mijn leeftijdsgenoten willen niet weg uit Wijdemeren. Het woningaanbod is voor hen echter minimaal waardoor ze vaak genoodzaakt zijn om te vertrekken. Ik wil als stem voor deze jongeren fungeren en bijdragen aan een gemeente waarin zij kunnen blijven wonen.

Een sterke, actieve én zelfstandige gemeente! Dat is waar ik mij hard voor zal maken!

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.