Peter Heeren

Raadslid

Peter Heeren (1959) geboren in Amsterdam en sinds 1986 samen met mijn vouw Jeanet met veel plezier woonachtig in Nederhorst den Berg. De afgelopen 36 jaar zijn onze drie kinderen daar geboren, opgegroeid en vandaaruit uitgevlogen. Veel plezier beleef ik aan de vijf kleinkinderen die ze ons – tot op heden – geschonken.

Vorig jaar was ik 40 jaar bij de politie, waarvan 36 jaar in diverse functies en op verschillende locaties in Amsterdam.

Thuis voor de televisie hangen bevalt me niet zo goed. Ik lever graag een bijdrage aan de wereld om mij heen. Door de jaren heen ben ik kerkelijk actief geweest voor de Pnielgemeente, sinds kort Het Kompas, in Hilversum. Van 1995 tot aan de start van de Gemeente Wijdemeren maakte ik deel uit van de CDA-fractie in Nederhorst den Berg. De laatste vier jaar was ik fractievoorzitter en maakte als raadslid deel uit van de Gewestraad Gooi en Vechtstreek.

Het motiveert me om met de fractie, strevend naar verbinding met anderen in de raad, vorm te geven aan een leefbare gemeente. Dat is de reden dat ik me heb aangeboden voor een nieuwe raadsperiode. Luisteren naar bewoners en hun wensen serieus nemen is de basis om tot goede besluiten te komen. Als CDA stellen we onze ouderen, jongeren en het verenigingsleven centraal.

Naast het raadswerk hoop ik actief te kunnen blijven als voorzitter van het bestuur van het Klusjesteam. De vrijwilligers van het Klusjesteam doen kleine reparaties, stemmen televisiezenders af, doen klein tuinonderhoud voor in het bijzonder ouderen die het wat minder breed hebben in alle dorpen van de gemeente.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.