CDA Election dinner 2019


Op vrijdagavond 15 februari 2019 organiseert het CDA Zuid-Holland in de aanloop naar de verkiezingen voor Provinciale Staten en de waterschappen het:

Election dinner 2019

Met het organiseren van dit exclusieve diner biedt het CDA de mogelijkheid aan politici en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en bedrijven in Zuid-Holland om op een ontspannen manier met elkaar én met het CDA in contact te zijn. Tevens dient het diner als bijzondere wijze van fundraising voor de partij en is het voor u een uitgelezen manier om het CDA te ondersteunen.
 
Prominente CDA’ers, waaronder de drie lijsttrekkers Adri Bom-LemstraBen Knapen en Esther de Lange spreken u deze avond toe. Daarnaast verwachten wij deelname van een bewindspersoon, zijn Tweede Kamerleden uw tafelheer/dame en is TV-rechter mr. Frank Visser als speciale gast aanwezig. De inloop is vanaf 17.15 uur waarna we omstreeks 18.15 uur aan tafel gaan.

Kosten

Deelnemers kunnen aanschuiven voor een gift van € 175,- per persoon. Een tafel voor zes personen kost € 850,- Deze gift is fiscaal aftrekbaar.

Locatie

ROC Mondriaan
Koningin Marialaan 9
2595 GA  Den Haag

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf nu. Bent u ook van de partij?
Meld u zich dan aan via: secretaris@zuidholland.cda.nl.
 
N.B. Indien u in uw netwerk mensen kent die u voor dit Election Dinner wilt uitnodigen, dan moedigen wij graag aan deze uitnodiging naar hen door te sturen.
 
Graag tot ziens op 15 februari 2019! 
 
Adri Bom-Lemstra, gedeputeerde en lijsttrekker CDA Zuid-Holland
Relus Breeuwsma, voorzitter CDA Zuid-Holland

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.