18 januari 2017

Blog: Op naar 15 maart!

door Marischa Kip, Statenlid en kandidaat-Tweede Kamerlid #33

Ik weet niet of u erbij was, afgelopen zaterdag. Bij het partijcongres in Barneveld. Ik wel en ik vond het echt fantastisch. Grote opkomst, hele energieke sfeer en veel inhoudelijk betrokken leden. Ik had de eer en het genoegen om gedurende de ochtend de deelsessie 'Eerlijke economie' voor te zitten. Deze deelsessie was druk bezocht en de leden die er het woord voerden, hadden zich goed voorbereid. Ook de delegatie van Zuid-Holland. Met als gevolg een goede discussie en besluitvorming.

Zoals u weet is in november van vorig jaar de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen al vastgesteld. Een lijst waar ik op plaats #33 sta. En afgelopen zaterdag is het verkiezingsprogramma definitief geworden. Het zijn de keuzes voor een beter Nederland. Voor een land dat we door willen geven. Het verhaal waarmee wij naar de kiezer gaan om die te overtuigen op 15 maart (wederom) CDA te stemmen.

De komende twee maanden zullen voor mij vooral in het teken staan van de campagne. Een landelijke campagne, waarbij het van groot belang is dat we in elke stad en dorp binnen onze mooie, veelzijdige provincie zichtbaar en herkenbaar zijn. Bij deze een oproep aan u allen om hieraan een steentje bij te dragen. Ondertussen gaat in de Staten het werk natuurlijk gewoon door. Dat houdt voor mij in de Statencommissie Duurzame Ontwikkeling voorzitten en ten aanzien van financiële en interne organisatie het woord voeren.

Rest mij u te vertellen dat ik u graag zie tijdens de nieuwjaarsreceptie van het CDA Zuid-Holland op 28 januari vanaf 16.00 uur in Museum Vlaardingen om elkaar de hand te schudden en samen het glas te heffen!

Volg Marischa Kip op social media: op twitter via @MarischaKip en op Facebook: www.facebook.com/marischakip.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.