11 oktober 2017

CDAZH-ledenbijeenkomst: presentatie coalitieakkoord door Sybrand Buma

Nederland maakt zich op voor een nieuw kabinet van CDA, VVD, D66 en de ChristenUnie. Dat leidt in de komende dagen tot de presentatie van de nieuwe plannen.

Sinds de verkiezingen in maart hebben Sybrand Buma en zijn team namens het CDA hard gewerkt. Nu het akkoord daar is, is dit ook het moment om het resultaat te bespreken met en toe te lichten aan de leden van het CDA.

Tot ons grote genoegen zal de eerste gelegenheid waarbij Sybrand zelf het akkoord kan toelichten, plaatsvinden in Zuid-Holland. U bent daarvoor aanstaande donderdag 12 oktober van harte welkom in Leiden. De bijeenkomst start stipt om 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur). Na de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen.

Let op: aanmelden is noodzakelijk

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld u snel aan: https://goo.gl/forms/jSyqs20ajCFsQ2gG2

U krijgt op woensdag 11 oktober rond 17.00 uur de bevestiging per e-mail. Dit is uw toegangsbewijs.

Praktische informatie
Locatie: Grandcafé De Burcht
Adres: Burgsteeg 14, 2312 JS Leiden

Route-informatie
De locatie is per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Vanuit NS-station Leiden Centraal kunt u de bus nemen en uitstappen bij halte Breestraat. Vanuit daar is het slechts enkele minuten lopen.

Ook per auto is de locatie goed bereikbaar. Parkeren kan in garage Breestraat (P1), Kaardesteeg 11 te Leiden of in de garage Hooigracht, Middelstegracht 50 te Leiden.

Graag zien wij u aanstaande donderdag!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.