Ruimte voor Duurzaamheid

Het CDA Oldebroek geeft ruimte aan duurzaamheid. Het CDA staat voor een duurzaam Oldebroek. Een vitaal platteland waar boeren kunnen ondernemen en een vitale natuur waar we kunnen genieten van rust en ruimte. Wij zijn verbonden met elkaar als gemeente en als generaties. Vanuit onze christelijk democratische waarden zorgen wij voor natuur en cultuur. Het CDA zet zich in voor behoud van onze natuur op de Noord veluwe en wij stimuleren groen en natuur in de wijken. Samen met het CDA maken we een betere samenleving. 

Zonnepanelen en kleinschalige zonneprojecten

Grote  Zonneparken beperken ons weidse gevoel van rust en ruimte. Daarom kiest het CDA voor zonnepanelen op daken en kleinschalige zonneprojecten en andere vormen van duurzame energie. Daarom stimuleren wij zonnepanelen op daken en andere vormen van duurzame energie. Zo wekken we duurzaam energie op en behouden we ons vitale natuur.

Recreatie, sport en cultuur

Het CDA geeft ruimte aan recreatie en sport en cultuur. Wij verruimen de vergunningsmogelijkheden voor evenementen en omarmen nieuwe initiatieven. Oldebroek recreatief op de kaart zetten betekent recreatie voor iedere leeftijd. Samen organiseren we evenementen op het gebied van sport, cultuur en recreatie. Maar we bewaren ook rust en ruimte in onze gemeente. Inwoners uit Oldebroek en recreanten kunnen genieten wat Oldebroek te bieden heeft.

Leefbare kernen

Het CDA geeft ruimte aan leefbare kernen. Een duurzaam gemeente is een actieve gemeente. Hier kunnen inwoners winkelen, naar de kapper en zorg ontvangen. Kerken en verenigingsleven spelen een belangrijke rol in onze samenleving. Het CDA blijft deze van harte ondersteunen. Onze kinderen, gezinnen en ouderen verdienen ontspanning en ruimte om sociale banden te onderhouden en versterken. Duurzaamheid is het CDA-rentmeesterschap. Samen met het CDA geven wij deze mooie gemeente door aan volgende generaties.

Nieuws

Onze mensen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.