Trots op onze jongeren

“Samen benutten wij de kwaliteiten van jongeren.” Wij mogen trots zijn op onze jongeren die in de gemeente wonen en werken. Zij verdienen aandacht om onderdeel te zijn van onze gemeenschap en zich er thuis te voelen. Daarom investeert het CDA in concepten zoals ‘goed bezig’, sport-, cultuur- en muziekverenigingen om de maatschappelijke banden te versterken. Wij zijn voorstander om  vergunningsmogelijkheden voor evenementen meer ruimte te geven. Samen met het CDA maken we samen Oldebroek aantrekkelijk voor de jeugd. 

Investeren in jeugdzorg en preventie

De ontwikkeling van jeugd naar volwassene is een mooi proces van ontwikkeling. Een proces waar jongeren ook in de knel kunnen raken. Daarom investeert CDA in jeugdzorg en preventie. Jeugdzorg is de verantwoordelijkheid van d e gemeente. Daarom zet het CDA alles op alles om jongeren in de knel zo snel mogelijk te helpen! Lange wachttijden en nutteloze behandelingen zijn niet uit te leggen! Onze gemeente en onze samenleving staat klaar voor de jeugd. Samen met het CDA  geven we hen de mogelijkheid het beste uit zichzelf te halen.  

Ruimte om deel te nemen

Voor jongeren in coronatijd is een groot deel van het leven ontstaan op schermpjes. Telefoon en beeldscherm zijn de contactmiddelen geweest voor opleiding en sociaal contact met vrienden. Juist terwijl uitgaan en deelnemen aan de samenleving in deze levensfase belangrijk is. Het CDA geeft jongeren de ruimte om deel te nemen aan onze samenleving. Daarom investeren en stimuleren wij sport en cultuur. En daar hoort ook bij evenementen organiseren door jongeren en voor jongeren. Daar hoort ook bij ruimte voor de horeca om die voorzieningen te bieden. Samen met het CDA maken we Oldebroek leuker! 

Samen ondersteunen we onze jeugd om het beste in zichzelf naar boven te halen en te ontwikkelen.

Statements 

  • Samen benutten wij de kwaliteiten van jongeren.  
  • CDA Oldebroek is trots op onze jongeren.  
  • Ontwikkeling van jeugd naar volwassene is een mooi proces, Onze jongeren verdienen onze steun om zich te ontwikkelen.  
  • Uitgaan is belangrijk voor jongeren! Het CDA Oldebroek verruimt de vergunningsmogelijkheden om meer muziek, sport en culturele evenementen de ruimte te geven.  
  • Het CDA Oldebroek investeert in jeugdzorg om jongeren in de knel zo snel mogelijk te helpen! 
  • Het CDA Oldebroek verstevigt maatschappelijk banden onder jongeren door te investeren in sport, cultuur en initiatieven zoals Goed Bezig en Staathoekwerk. 

Nieuws

Onze mensen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.