20 april 2020

Uitnodiging schriftelijke ALV/Ledenraadpleging CDA Brabant

Beste leden van CDA Brabant,

Allereerst hoop ik dat het goed met u gaat en dat u en uw naasten gezond zijn. Want uiteindelijk is dat natuurlijk het allerbelangrijkste in deze uitzonderlijke tijden.

Op 16 mei 2020 stond de algemene ledenvergadering van CDA Brabant gepland. Als gevolg van de coronacrisis en de maatregel van het kabinet dat er in ieder geval tot 1 juni 2020 geen grote bijeenkomsten mogen plaatsvinden, hebben we deze fysieke algemene ledenvergadering helaas moeten annuleren.

Als bestuur van CDA Brabant willen we u wel graag op de hoogte brengen van alle belangrijke zaken die er momenteel in Brabant spelen, en alle informatie die wij normaal gesproken behandelen in de algemene ledenvergadering op een alternatieve manier met u delen en bespreken c.q. uw opinie over ophalen.

Na lang wikken en wegen over de vorm hebben we besloten de ALV schriftelijk met u te behandelen.

Daarvoor dient u zich wel in te schrijven via onderstaande link. Dat wil zeggen dat degenen die willen deelnemen per mail de ALV-documenten zullen ontvangen met daarbij een vragenlijst waarin we u bevragen over een aantal onderwerpen en waarin uiteraard ook ruimte is om open vragen te stellen.

Alle resultaten en antwoorden op de gestelde vragen zullen wij in een verslag samenvatten en zo snel mogelijk na de sluiting van de termijn voor reactie op de ALV en ledenraadpleging met u delen. Zoals te doen gebruikelijk zal de secretaris van het bestuur een verslag opstellen. Uw input is belangrijk voor de fractie en het bestuur en te nemen vervolgstappen op de diverse belangrijke onderwerpen. Daarbij willen we wel vooraf meegeven dat de fractie mandaat heeft om daarover te beslissen. Het bestuur heeft in dit proces een adviserende rol gehoord hebbende de opvattingen van de leden.

Wij hopen uiteraard dat u wilt deelnemen. Het is voor ons ook een nieuwe manier van vergaderen, maar we hebben er vertrouwen in dat we ook op deze wijze binnen onze partij op een open en constructieve manier de dialoog kunnen voeren.

Vanaf het moment dat deze mail verzonden is tot aan de start van de digitale ALV zitten 8 dagen (conform aanmeldingsperiode voor een reguliere ALV). U kunt zich dus aanmelden tot en met 24 april. Op 25 april zult u van ons een complete presentatie inclusief vragenlijst  ontvangen per mail. Indien u leden kent die geen mail hebben maar graag de informatie zouden willen ontvangen, vragen wij u de adresgegevens van deze leden door te geven. Namens het bestuur zal dan contact worden opgenomen met deze leden.

Uw antwoorden op deze vragen ontvangen wij graag uiterlijk 29 april 2020 om 12.00 uur retour.
Wilt u deelnemen aan de ledenraadpleging, dan kunt u zich vanaf nu via onderstaande link aanmelden.

Voor aanmelden: klik hier.

Mocht u n.a.v. het bovenstaande nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Angelique Wulms, bestuursmedewerker van CDA Brabant. Dat kan via email [email protected] of telefonisch op 06-40271507.

Wij hopen dat u deze vorm van communicatie op prijs stelt. Wij wensen u in deze moeilijke tijden veel sterkte. Zorg goed voor elkaar, maar vooral blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dijk
Voorzitter CDA Brabant

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.