03: Tanja van de Ven - Vogels

Beek en Donk

Mijn naam is Tanja van de Ven-Vogels, getrouwd met Michel en trotse moeder van vier kinderen. Samen wonen wij op een boerderij in het prachtige buitengebied van gemeente Laarbeek. In mijn dagelijks leven ben ik agrarisch ondernemer. We runnen een boerderij met melkvee en varkens.

Boerin zijn is mijn passie. Naast moeder en ondernemer wil ik graag een steentje bijdragen aan de maatschappij.

Na het agrarisch jongerenwerk kwam ik vanaf mijn 29e in aanraking met politiek. Op dit moment ben ik naast Provinciale Statenlid voor CDA Brabant, gemeenteraadslid en fractievoorzitter van CDA Laarbeek. Als lid van Rotary GBL hebben we op ons perceel een pluktuin, waarvan de opbrengst ten goede komt aan goede doelen.

Wat mij motiveert om voor CDA Brabant op de kandidatenlijst te staan is dat ik het belangrijk vind dat de stem van de ondernemer, van het familiebedrijf,  de stem van boeren, tuinders en de agrofoodsector en de stem van de Brabander die zich niet gehoord voelt, gehoord wordt.  Mijn drijfveren zijn rechtvaardigheid en eerlijk beleid voor ALLE Brabanders. CDA is de partij van de menselijke maat. Besturen is keuzes maken met kansen voor iedereen! Een dienstbare overheid. Een overheid is er voor de mensen. Ik ben energiek, enthousiast en sta met “twee poten in de klei”. Mijn motto; besturen met gezond, Brabants, boerenverstand.

Mail: [email protected]
Telefoon: 06 - 10 10 99 08

 

Tanja nog hard aan het werk!

Tanja in het NPO1 radiobat over kloof tussen stad en platteland

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.