Samen bouwen aan meer betaalbare woningen:

  • Samen bouwen we aan Brabant met 14.000 betaalbare woningen per jaar. CDA Brabant wil meer en sneller passende en betaalbare woningen in Brabantse dorpen en steden. Tot 2030 minimaal 14.000 woningen per jaar erbij.
  • Samen bouwen we Brabant mooier met starters.  Ieder begin is moeilijk. Daarom wil CDA Brabant starters op de woningmarkt een duwtje in de rug geven door een starterslening. Zodat ook voor jou een mooie woning in de voor jou gewenste omgeving mogelijk wordt. 
  • Samen bouwen we aan een Brabant voor iedereen. Ouder worden doen we samen. CDA  Brabant zorgt ervoor dat er voor senioren in eigen omgeving passende en gezamenlijke woonvormen worden gerealiseerd. Het CDA stimuleert deze woonvormen via een aanjaag-subsidie. Onze Brabantse senioren doen er toe.
  • Samen bouwen we aan een mooier Brabant met Flexwoningen. Flexwoningen zijn een oplossing voor het woningtekort. Deze tijdelijke woonconcepten zijn uitermate geschikt voor de huisvesting van spoedzoekers. Bijvoorbeeld studenten, statushouders en arbeidsmigranten.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.