14 juni 2021

Nieuwsbrief #6

Beste leden,

Bijgaand de nieuwste editie van onze nieuwsbrief. In Den Haag knettert het, maar bij ons in de polder richten we ons alweer op de gemeenteraadsraads-verkiezingen in 2022. Daarnaast in deze versie een interview met de kandidaat lijsttrekker, de profielschets voor CDA raadsleden, met een oproep om nog steeds kandidaten daarvoor aan te dragen en de update vanuit de Selectiecommissie.

Zomerborrel

Ook wil ik speciaal nog even de zomerborrel onder de aandacht brengen: Vrijdagmiddag 9 juli, vanaf 16.00u, op het terras van Restaurant Den Burgh in Hoofddorp. Neem gezellig iemand mee en sluit je aan. Aanmelden graag via [email protected]. Ik hoop u daar graag weer te mogen ontmoeten! Uiteraard houden we daarbij de geldende coronaregels in acht.

Met vriendelijke groet,

Freek Clabbers

Voorzitter CDA Haarlemmermeer

06- 24926255

 

PS: In Haarlems Dagblad wordt melding gemaakt dat er binnen Haarlemmermeer al twee lijsttrekkers bekend zijn, zo kwam mij ter ore (D66 en CDA). Let wel, bij onze partij gaat het tot op heden om een kandidaat lijsttrekker. U, als lid, stelt namelijk de lijsttrekker vast. Dat kan op de 25e. Graag tot dan!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.