10 juni 2021

Felicitaties voor restaurant "Krelis"

Het CDA in Uitgeest feliciteert Jos en Niek met de opening van hun restaurant “Krelis”

Een fantastische prestatie van de ondernemers die het erfgoedpark “De Hoop”, in een recordtijd hebben omgebouwd tot een prachtige recreatieve verblijfslocatie.

Jos en Niek willen zich in deze nieuwe locatie presenteren als exclusief restaurant, gerelateerd aan Cornelis Corneliszoon. De uitvinder van de houtzaagmolen uit Uitgeest. Dit is te zien aan de details in het restaurant.

Naast het restaurant willen Jos en Niek nog een kleine moestuin aanleggen, voor het vers gebruik in hun keuken. Als opening cadeau overhandigde Judie Kloosterman, namens het CDA het boek, “De tuin op tafel”. Dit als inspiratie voor de moestuin. 

Het CDA in Uitgeest is altijd voorstander geweest van de recreatieve ontwikkelingen op het erfgoedpark. In het vorige College is op initiatief van Judie Kloosterman het bestemmingsplan gewijzigd, waardoor het huidige plan snel gerealiseerd kon worden.

De fractie van het CDA  wenst de ondernemers van het Erfgoedpark en Jos en Niek, net zo veel succes als Cornelis Corneliszoon met zijn houtzaagmolen in de gouden eeuw.         

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.