28 oktober 2016

Uitnodiging 7 november: Langer zelfstandig wonen en minder regels in de zorg

De Overijsselse CDA-S vertegenwoordigers Diny Laarman en Theo Morskate nodigen u uit voor de tweede CDA Seniorenontmoeting in Overijssel op maandag 7 november 2016  van 14.00 – 16.30 uur in Het Centrum, Constantijnstraat 7a, Nijverdal. Het thema is Langer zelfstandig wonen en Deregulering.

CDA-Senioren wil specifieke vragen die in de oudere leeftijdscategorieën van de samenleving leven op de politieke agenda zetten en evenwichtige oplossingen nastreven, altijd in relatie met anderen
 
Wij willen ons met als inleidster kandidaat Tweede Kamerlid en Verplegingswetenschap deskundige mevr. De Korte-Verhoeven richten op de vragen die samenhangen met ‘Langer Zelfstandig Wonen’ en minder regels in de zorg.

De bijeenkomst willen we ook gebruiken om het CDA Seniorennetwerk een structurele plaats in het Overijsselse CDA te geven.

We willen graag een klein actief bestuur in het leven roepen, om gefundeerd bij te kunnen dragen aan het Algemeen bestuur van CDA-Overijssel en het landelijke CDA-netwerk, maar ook om in Overijssel provinciaal als netwerk meer actief te zijn en lokale CDA-senioreninitiatieven te ondersteunen.
Uw instemming daarmee vinden we van wezenlijk belang.

Het programma voor deze middag:
13.45 u Ontvangst met koffie/thee
14.00 u Openingswoord door Diny Laarman
14.15 u Hoofdthema:Langer zelfstandig wonen en Deregulering door Ria de Korte-Verhoef, CDA-kandidaat 2e Kamer
15.00 u Gespreksronde met de inleider o.l.v. Theo Morskate
15.30 u Vorming CDA-Seniorennetwerk Overijssel Wij zien uit naar uw komst!                

Wij stellen het vanwege de organisatie op prijs dat belangstellenden hun voorgenomen komst per e-mail melden bij [email protected].

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.