14 juni 2023

Café 2025 in Deventer met Pieter Heerma op 7 juli

Veel mensen hebben het gevoel dat we in de afgelopen jaren ergens een verkeerde afslag hebben genomen. We zijn een rijk land, waar iedereen mee kan doen. Toch zijn veel mensen ontevreden over hoe het nu gaat of bezorgd over onze toekomst. 

Wij denken ook dat het anders kan. En vooral beter. Minder ik, meer wij biedt een uitweg uit de crisis van dit moment. De onvrede is een luide roep om meer solidariteit, saamhorigheid en gemeenschapszin. In Café 2025 onderzoeken we hoe dat land eruit kan zien. Met leden en niet-leden willen we elkaar inspireren. Met sterke verhalen, goede voorbeelden en betere keuzes. 

Op vrijdag 7 juli komt Café 2025 naar Overijssel. U bent van harte uitgenodigd om hierbij te zijn! Café 2025 is de roadshow van Pieter Heerma samen met het CDA Partijbureau. Een gezellige en inspirerende avond politiek. Elke avond moet tenminste één parel opleveren voor onze Agenda2025. Wat wordt de parel van Overijssel?

Programma
Pieter Heerma, fractievoorzitter van CDA Tweede Kamer, gaat op geheel eigen wijze het gesprek aan met de zaal. Met zijn interactieve presentatietool neemt hij de zaal mee in het verhaal voor heel Nederland. We sluiten af met een borrel. Want het mag vooral een gezellig avondje politiek worden. 

Praktische informatie 
Datum: 7 juli, inloop 19:30 uur 
Locatie: De Gasfabriek Deventer - Zutphenseweg 6b, 7418 AJ Deventer 
Aanmelden: https://forms.gle/zreRSiWiTk1FdUADA 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.