Ellen Hemmers

Dagelijks bestuurder

Ik ben Ellen Hemmers- Markerink. 46 jaar geleden geboren in Neede. Samen met mijn man Henri, onze zoon Pepijn (17 jaar) en onze dochter Eva (11) woon ik in Haaksbergen. In het dagelijks leven ben ik als directeur-bestuurder werkzaam op Montessorischool Haaksbergen. Ik ben daarnaast algemeen bestuurslid van waterschap Vechtstromen, teammanager van FCTwente Heracles O12, secretaris van het bestuur van Ontmoetingspark de Greune en ik ben secretaris van CDA Haaksbergen. Allemaal organisaties waar mijn enthousiasme, betrokkenheid en kennis goed van pas komen.

Als trotse lijsttrekker van CDA Vechtstromen vind ik het erg belangrijk om degene die mag stemmen ook naar de stembus te krijgen. Want ik vind het stemrecht een prachtig recht. Daarnaast sta ik ook voor heldere en duidelijke taal (geen wollige teksten vol moeilijke woorden en afkortingen). Ik sta voor een waterschapsbestuur met haalbare en betaalbare ambities, waarin samenwerken met inwoners, landbouw, bedrijven, overige organisaties en overheden vanzelfsprekend is.

Ik ga graag met een mooie groep mensen aan de slag om in mijn 2e termijn binnen het Waterschap Vechtstromen verstandige keuzes te maken voor ons mooie leefgebied. Want water beheer je samen!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.