10. Frank Heijdra

Kandidaat raadslid

Klik voor ons verkiezingsprogramma op: Verkiezingsprogramma CDA Valkenburg aan de Geul
Klik voor onze speerpunten op: Speerpuntenfolder CDA Valkenburg aan de Geul
Klik voor mijn persoonlijke ambitie: Persoonlijke kernpuntenfolder Frank Heijdra

Personalia:
Geboren 26-maart-1982
Gehuwd met Anastasiya, vader van 1 zoon.
 
Bereikbaarheid:
Gsm: 06-20778699
E-mail: frank.heijdra@outlook.com
 
Opleiding & werk:
Na de studie HBO bedrijfskader in Eindhoven en een aantal financieel administratieve opdrachten ben ik al vrij snel aan het werk gegaan bij Medtronic in Heerlen. Ik heb hier verschillende logistieke en supply chain rollen vervuld. Momenteel ben ik overgestapt naar de commerciële organisatie waarbij ik het Procedural Solutions proces beheer. In dit proces worden verschillende Medtronic producten samengevoegd om als 1 complete operatie op de markt gezet te worden.

Maatschappelijk:
Ik ben actief als vrijwilliger bij de cluster parochies Broekhem, Houthem, Berg & Terblijt als Secretaris. In deze rol ben ik tevens lid van het kerkbestuur van deze parochies.
 
Hobby’s & sport:
Mijn hobby’s zijn steden tripjes, vooral naar Italië waar ik me dan graag onderdompel in de lokale cultuur, geschiedenis, het eten en drinken. Als sport doe ik graag aan skateboarden, dit doe ik al sinds mijn tiener jaren.
 
Politiek:
In de politiek heb ik nog geen ervaring, ik volg wel al reeds geruime tijd de politiek en lees graag over de verschillende thema’s die nu en vroeger speelden. Belangrijke thema’s vind ik dat mensen gehoord worden, vrij zijn maar ook maatschappelijk betrokken en dat er actie ondernomen wordt en het niet alleen bij woorden blijft.
 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.