Welkom bij de Podcast van CDA Land van Cuijk! Onze partij is trots om een nieuwe en boeiende manier te introduceren om in contact te komen met onze gemeenschap: podcasts. Als CDA Land van Cuijk streven we ernaar om transparant, betrokken en toegankelijk te zijn voor onze inwoners, en wat is een betere manier om dat te doen dan door middel van gesprekken die je kunt beluisteren waar en wanneer het jou uitkomt?

In onze podcasts laten we onze fractieleden, wethouders en bestuurders aan het woord. Of het nu gaat over lokale politieke kwesties, maatschappelijke uitdagingen of persoonlijke ervaringen, onze podcasts bieden een uniek inzicht in wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Door te luisteren naar onze podcasts, kun je onze politici beter leren kennen, begrijpen waarom bepaalde beslissingen worden genomen en hoe deze jouw leven kunnen beïnvloeden. Het is een kans om achter de schermen te kijken en te ontdekken wat er speelt in de politiek van het Land van Cuijk.

Wij nodigen je van harte uit om de leuke opnames van CDA Land van Cuijk te beluisteren en deel te nemen aan het gesprek. Dus waar wacht je nog op? Laat je inspireren, informeren en betrekken door onze podcasts. Welkom bij de podcasts van CDA Land van Cuijk - jouw stem, onze stem, samen aan de slag.

2 april 2024 Joost Hendriks - wethouder link
5 maart 2024 Jochem Jacobs - raadslid link
27 februari 2024 Twan Stiphout - raadslid link
20 februari 2024 Hanneke van der Velden - raadslid link
30 januari 2024 Corine Jeckmans - raadslid link
19 december 2023 Bouke de Bruin - van Vught link
5 december 2023 Albrecht Martens - raadslid en fractievoorzitter link
28 november 2023 Mark Janssen - Van Gaal - wethouder link
24 oktober 2023 Hans Vermeulen - raadslid link
26 september 2023 Joep Baltussen - raadslid link
12 september 2023 Joost Hendriks - wethouder link
11 april 2023 Mark Janssen - Van Gaal - wethouder link
20 juni 2023 Albrecht Martens - raadslid en fractievoorzitter link

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.