Anjo Welles Verhoeven

Bestuurslid

PR & Communicatie achterban / leden / kiezers/ social media

Anjo werkt al meer dan 30 jaar als zelfstandig adviseur voor inrichting en beheer (openbare) buitenruimte, is lid van de commissie ruimtelijke kwaliteit in Horst aan de Maas en was tot 2019 gastdocent bij Hogeschool Larenstein in Velp.

Sedert mei 2015 ben ik raadslid namens CDA Boxmeer en secretaris van de fractie. Hieraan voorafgaand al een paar jaar meegedraaid in het bestuur en als burgerraadslid. Vanuit mijn vakgebied en ook als raadslid vind ik de dienstverlening van de overheid naar de burger erg belangrijk. Ik zie het als taak dit te controleren en hier kritische vragen over te stellen.

Daarnaast ben ik lid van de pastoraatsgroep Parochie Maria Moeder van de Kerk, actief in de werkgroep aandachtsgebied Groen van Dorpsraad Maashees en ambassadeur van de Rabobank als voormalig lid van de Ledenraad Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen.

Ik was ruim 30 jaar getrouwd met Thijs Welles, tuinman/boomkweker, die in 2017 is overleden en heb 2 dochters die inmiddels een eigen plek gevonden hebben in Den Haag en Ede. Mijn grote hobby is muziek, als organist luister ik in verschillende kerken in de omgeving regelmatig de vieringen op. Ik voel me een trotse inwoner van Boxmeer en het Land van Cuijk, een prachtige omgeving om te wonen, werken en recreëren en wil me graag vanuit het CDA als raadslid hiervoor inzetten.

Werkvelden waar ik me voor inzet zijn energie en duurzaamheid, landschap, natuur en cultuurhistorie, inrichting openbare ruimte en bestemmingsplannen. In de voorbereiding op de vorming van een nieuwe gemeente Land van Cuijk praat ik mee in de raadswerkgroep Planning en Control.

06 - 27 88 16 70

[email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.