Bouke de Bruin

Wonen, energie- en warmtetransitie

Telefoon: 06-8312 8194
E-mail: [email protected]

Portefeuilles:

  • Woonbeleid/ volkshuisvesting
  • Woonwagenbeleid
  • Huisvesting arbeidsmigranten
  • Energietransitie
  • Warmtetransitie
  • Doorontwikkeling kernendemocratie

Gebiedswethouder voor Overloon, Vortum-Mullem, Maashees, Holthees, Vierlingsbeek en Groeningen

Bouke de Bruin-van Vught (1977) is getrouwd met Edwin de Bruin en moeder van Lucas (18 jaar), Nora (17 jaar) en Janske (16 jaar). Geboren en getogen in Rijkevoort, en sinds 2000 woonachtig in Boxmeer. In 2018 is ze gestart als wethouder in de voormalig gemeente Boxmeer. In 2022 heeft ze haar werk voortgezet in de nieuwe gemeente Land van Cuijk.

Ik ben altijd actief geweest in het verenigingsleven. Mijn kinderen sporten ook volop, van voetbal, paardrijden tot volleybal. Zelf ben ik coach van het volleybalteam van mijn dochter. Ik ga ook vaak naar de voetbalwedstrijden van mijn zoon en dochter. Zelf wandel ik en neem dan graag onze hond Maylo mee. Andere hobby’s? Op z’n tijd een feestje met onze vriendengroep of familie.

In 2014 ben ik met voorkeursstemmen in de gemeenteraad van Boxmeer gekozen en is mijn politieke carrière daar begonnen. Dit heb ik gecombineerd met mijn werk als financieel adviseur bij de Rabobank en later bij de Regiobank.

De afgelopen jaren is me wel eens gevraagd: ‘waarom het CDA?’. Het is belangrijk om altijd de verbinding te blijven zoeken. Als we blijven luisteren naar elkaar en aandacht blijven houden voor wat er links en rechts leeft, komen we er `in de midden` samen wel uit. Uiteindelijk moeten we het samen doen. Samen bereik je meer dan alleen.

Binnen het CDA hebben we een leuke groep mensen, die geworteld zijn in de samenleving en actief zijn in het verenigingsleven. 
Als de samenleving aanklopt, hebben wij de deur open staan.
Wil je hierover eens met ons van gedachten wisselen, neem gerust contact met ons op!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.