Helmie van den Heuvel | 43

Landhorst

Helmie van den Heuvel

35 jaar geleden verhuisde Helmie vanuit haar geboorteplaats Handel naar Landhorst. Samen met haar man Bart van Creij had ze een melkveebedrijf. Naast hun gezin met 4 kinderen heeft Helmie altijd veel bestuurlijk activiteiten ondernomen. Zo was ze actief bij de ZLTO,  Friesland Campina en het Waterschap Aa en Maas. 

Na het plotselinge overlijden van haar man Bart in 2005 heb ik nog een aantal jaren het bedrijf voortgezet. Inmiddels is er afscheid genomen van het vee en werkt ik als administratief medewerkster. Ik woon nog steeds in het buitengebied met mijn huidige partner Twan. En ben inmiddels 5 kleinkinderen rijker.

Nog steeds ben ik bestuurlijk actief. Ik ben voorzitter van Popkoor ZIP, bestuurslid van het Wanroijs Nieuws, dorpshuis de Stek en zeer betrokken bij CV de Peelleuters 

Al vele jaren ben ik lid van het CDA. Een partij die midden in de samenleving staat en zich kenmerkt door personen die zich inzetten voor de leefbaarheid in de kernen.” Niet enkel praten maar de schouders er onder zetten. Het is goed wonen in het Land van Cuijk en samen met anderen kun je heel veel bereiken.”

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.